Cytat:
Shifu napisa***322;(a)
Hej
Wczoraj udalo mi sie sciagnac Gothic 2 PL z netu. Wedlug tego co twierdzi plik *.nfo jest to dokladna kopia oryginalu. CD 1 i 2 wedlug Clony XXL sa zabezpieczone Securom New 4.8 co jest bzdura. Plyta CD 3 jest zabezpieczona Safedisc 2 ( odczytane z clonny xxl ). Dwie pierwsze plyty sa to obrazy typu cue & bin a ostatnia plyta to obraz z clone cd. Do problemu podszedlem normalnie. Pierwsze dwa cd nagralem na plyty jako "Normal CD" a trzecia jako "Safedisc 2" . Do nagrania uzylem programu Alkohol 120 % ver 1.4.3 build 410 Retail. Po wypaleniu i instalacji gra dziala . Uruchamianie trwa co prawda troche dluzej niz zwykle ( po uruchomieniu jakies 10 -15 sekund czytnik cos tam odczytuje - prawdopodobnie sprawdza zabezpieczenie ) ale wszystko jest ok. Kopie sprawdzalem na mojej nagrywarce LiteOn 48246S ( na niej wypalalem ) jak i na moim leciwym juz CD-Romie LG 48x. Tak wiec gra dziala i nie jest potrzebny do niej zaden ***** ktory swoja droga jest rowniez dostepny. Na dysku mam rowniez zainstalowanego najnowszego Clone CD jak i Daemon-Tools ver 3.32 ( z wirtualnego napedu gra rowniez dziala ).
Pozdrawiam wszystkich i zycze sukcesow przy nagrywaniu
|
Hej napisz skąd dokładnie zciągnełeś tą grę(chciałbym zobaczyć czy moja nagrywarka potrafi wypalić ją

)lub daj dokładne nazwy plików.
Dzięki.