Dyskusja: Windows 11
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.01.2022, 20:18   #8
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No właśnie u mnie będzie trochę roboty - moduł TPM muszę po prostu tylko włączyć, ale moja dziesiątka to upgrade siódemki kupionej (BOX, mam do tego słitaśne pudełko, teraz już się tego nie stosuje ) niedługo po premierze i oczywiście zainstalowanej na dysku z MBR, który teraz trzeba przekonwertować. Teoretycznie to chwila, ale najpierw wolę na wszelki wypadek zrobić pełen backup dysku systemowego, a na nim jest 400 GB danych... Sama aktualizacja też trochę potrwa. Dlatego wolę nie eksperymentować, tylko jeśli już poświęcę tych kilka godzin - to raz a dobrze

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 28.01.2022 o godz. 20:23
Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post