Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.03.2022, 07:32   #21
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dla mnie i dzisiaj symetryczne 100 Mbps to nieosiągalne cenowo marzenie.

Głównie z powodu lokalizacji.

Pierwszego (i jedynego w Polsce) komputra złożyli mi coś koło 2002 roku, specyfikacji za diabła nie pamiętam, chociaż pewnie w domu jeszcze gdzieś są papiery. Papierów było dużo, bo komp jak na owe czasy był dosyć dosyć wypasiony, bo PFRON dofinansował. Był jakiś Athlon XP, był jakiś Radek z vivo, karta telewizyjna, dysk miał szalone 120 giga pojemności, Litek 52327S plus jakiś LG co już umiał odczytać DVD.

Internetu nie było, bo nie było. Jeździłem z dyskietkami do brata, który w firmie miał dial-upa.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post