Dyskusja: Sezon grillowy
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.03.2022, 17:50   #19
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No fakt, blok sprawę komplikuje, niemniej jednak niczego nie wyklucza. Jak jeszcze mieszkałem w PL, to też w bloku, i też tydzień w tydzień grillowałem - a to przy domku letniskowym mojego ojca, a to nad jeziorem gdzie trzymałem jacht (oooooooooooo, tam to było fajnie, gospodarz miał sklepik z towarem najbardziej potrzebnym dla letników, wiadomo jakim, całe 50 metrów do przejścia).

Zimą też jeździłem w oba w/wym. miejsca, po prostu nie wyobrażam sobie sytuacji by po tygodniu zapi*rdalania w robocie się nie zresetować.

@grzeniu, to jest dokładnie to co myślisz - zwyczajna z polskiego sklepu.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post