Cytat:
Napisany przez grzeniu
Wygląda jak garażowa rzeźba grubymi kombinerkami. Nigdy nie musiałem rozkopywać u siebie przednich paneli, ale nie spodziewałbym się takiego widoku. Jednak wystarczy popatrzeć w necie jak wyglądają takie panele i przyłącza do nich od tyłu, a choćby i na aledrogo.
|
Po co sprzedawca z allegro miałby rozbierać i fotografować nowe złącza USB od panelu obudowy? Nigdy czegoś takiego nie widziałem. Może na forum elektroda.pl coś takiego znajdę ale czy akurat panel takiej obudowy ktoś rozkręcił, to nie wiadomo. Ta obudowa kosztowała 670zł a marka też jedna z lepszych, więc takie coś nawet mnie laika mocno zdziwiło. Nie rozumiem po co były te dwa kabelki związywane i dlaczego 2 są bez izolacji?. Pytanie jednak co tutaj może powodować takie problemy? Kable są gołe ale obecnie się nie zwierają ze sobą. Czy w ogóle problem tkwi w tych kablach?
Cytat:
Napisany przez KaiQ
i teraz odwieczna pokusa każdego domowego majsterkowicza... czy naprawiać samemu dla domowej sławy jednego wieczoru (ryzykując utratę gwarancji), czy jednak zareklamować i niech się bujają i odeślą nowe bezusterkowe...
|
Jeszcze mi zostało sprawdzenie jak działają te porty po wyjęciu płyty głównej. Nawet nie wiem co tu jest do naprawiania w tych kabelkach. Gdyby któryś się zwierał albo był urwany, to sprawa prosta a tak...