Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.03.2022, 21:54   #33
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez KaiQ Podgląd Wiadomości
protestuję... nie zgadzam się z osądem że się nie chce... ja najzwyczajniej nie miałem czasu na sortowanie, zmianę nazw by były proste do zapamiętania i unikalne dla emotek, które już mamy. Po prostu to rozbija się o czas. Wolałem przesłać całość i nie usprawiedliwiać się że kiedyś prześlę...
No o czas chodzi, pewnie że o czas a nie lenistwo. W twojej paczce jest, strzelam, tysiąc, do tego każda w 5-10 wariantach. Weź to obejrzyj wszystko i porównaj z ponad setką, które już są. Nazwa to już mały pikuś na koniec.