Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.04.2022, 23:26   #3432
KaiQ
Guru

Data rejestracji: 23.07.2018
KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
....i podejrzewam, że gdyby mi dać jakąś za 500 zł/kg, to również byłoby mi to trudno wyłapać
...
... oj poczuł byś różnicę... od >>TERAZ<< Twoje życie będzie inne... spojrzenie na kawę też

Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
Natomiast co do whiskey, to zdecydowanie czuję różnicę pomiędzy różnymi gatunkami i lubię czasem wypić nieco 18-letniego single malt. Co więcej od dawna mam ochotę spróbować jakiegoś Old Pulteneya, czy choćby Johniego w wersji Blue Label i tu spodziewałbym się fajnych wrażeń Na szczęście tu można robić zakupy nie po 0,7l tylko po 50 ml i zacząć jakiś wieczór fajnym akcentem jednocześnie nie bankrutując
jak pisałem, znawcą nie jestem, ale temperatura alkoholu bliska 20 stopni nie przekonuje mnie, smak też mnie nie porwał... no cóż. Widocznie związku z tego nie będzie.
Wracam do bibmerku ( jak się trafi) i Zbójeckiego hehe Wina też lubię, ale wyłącznie słodkie.
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post