Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.04.2022, 16:57   #2
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości
Nie wiem o czym mówisz. Kolego to TY zawsze się spinasz bo myślisz, że masz monopol na wiedzę. Ja mam inne zdanie i Tobie zawsze to przeszkadza. Uszanuj zdanie innych ludzi, nie umiesz ? - to warto się nauczyć. Nie tylko Ty masz doświadczenie, niech to w końcu do Ciebie dotrze. Wrzuć na luz, kulturalnie tu dyskutujemy, nikt nikogo nie obraża, a Ty znowu swoje.

Ciekawe co byś zrobił jakby początkujący użytkownik potraktował to co piszesz poważnie i kupił nową nagrywarkę, nowe oprogramowanie i męczył się z zainstalowaniem nowego systemu, a problem by pozostał, nie wspomnę że już ktoś inny podał że ten nośnik się nie nagrywa poprawnie. Dla mnie rady typu kup se nowy sprzęt, program i zrób format C:, są nic nie warte. Napisałem co jest dla mnie bardziej prawdopodobne, wystarczyło napisać to samo i czytający by zdecydował. Ciebie jednak znowu boli d..a . To przykre.
Już odpowiedziałem na wszystko co miałem w temacie technicznym = jak nie masz pojęcia o czymś to siedzisz cicho = wszystko na temat co ma do powiedzenia Tobie = monopol na wiedzę ma log z zapisu który trzeba odczytać i zinterpretować
Po to kolega wstawił log żeby go odczytać = jest tam jasna i realna przyczyna problemów z zapisem i błędu w tym wypadku .
Co do nośnika po przejęciu przez CMC Magnetic Verbatim BD-R DL x6 z MID: VERBATIMf jasno wytłumaczyłem jaki jest problem = jak nie rozumiesz co napisałem to niestety nie jest mój problem

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post