Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2022, 23:02   #3090
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
SEBAW

chyba tak

mój ostatni AMD to Athlon X2 na socket 939 który kupiłem po Athlonie XP.

zapłaciłem za niego majątek a okazał się przestarzałą technologią martwym socketem na DDR1. gdzie wtedy Intel nawet PDC nie wspominając o C2D czy C2Q miażdżyły wydajnością

i zmieniłem na C2D E8400 i od tego czasu tylko Intel
-zawsze wszystko działa i nigdy nie miałem problemów czy to High End czy budżetowy zestaw.