Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.05.2022, 09:35   #6
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ale za psa podatek trzeba płacić! I żryć mu dać!

Zestaw kamer który kupiłem oczywiście domyślnie skonfigurowany był na wifi, ale ZANIM go kupiłem to sprawdziłem czy można zamiast tego spiąć wszystko po LANie. Żałuję jedynie że na nagrywarce nie ma możliwości wyłączenia zbędnego już radia - po co mi dodatkowe zanieczyszczenie eteru?

Przy okazji tej budowy na strych trafił rackowy, 24portowy gigabitowy switch, który ze względu na swoje wyjące wentylatory do domu się nie nadawał, a tam się świetnie sprawdzi. I już ma 11 portów zajętych.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post