Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.11.2022, 10:31   #3127
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez KaiQ Podgląd Wiadomości
a co byś polecił tak z górnej choć nie najwyższej półki?
Właśnie 960 EVO , jedynie pomyślałabym nad radiatorem ,ten z MOBO słaby jest. Dysk osiąga wysokie temp, na dniach bedę testowac radiator z BeQuieta , ma bardzo dobre opinie, zobaczymy czy będzie miejsce ...

Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
Ja mam 960 EVO 256, też jest spoko , ale już się po malutku zbliża wymiana
Tutaj nie wyraziłem się zbyt jasno, kupię większy , jednak windows, dodatkowe oprogramowanie do wszystkiego no i musi zostać poduszka wolnej przestrzeni
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post