Dyskusja: [Oddam] Dyski ATA
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2022, 21:56   #3
KaiQ
Guru

Data rejestracji: 23.07.2018
KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Psuć nie wolno , jeśli się nikt nie zgłosi inny, a byłby bardziej potrzebujący to ja się anonsuję. Oficjalnie ustawiam się w pozycji drugiego, tudzież jeśli nikt się nie zgłosi powiedzmy przez tydzień. Kilka dysków mam z pomysłem na parę zastosowań, ale dysków nigdy dość. (co miało wylądować w Xbox Classic i PS2 już raczej wylądowało, choć PS2 jest tu bardziej elastyczne w konfiguracji)

Jeśli o maniaków konsolowych i retro idzie, to ważył bym się z takim osądem (aktualnie bardzo zły PR i osad na tym określeniu). Jak czasami widzę co i jak odstawiają na grupach FB, które są dla retro zainteresowanych, to żal patrzeć, a tym bardziej żal wchodzić w dyskusję. Jeśli ktoś natomiast potrafi dać sprzętowi drugie życie poprzez nowe zastosowanie, to takich hobbystów jak najbardziej szanuję.
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post