Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.01.2023, 22:47   #12
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zakończyłem właśnie konwersję z Eurosport Playera do Player.pl. Wcześniej nie zauważyłem - najtaniej jest nie 20 zł/mc jak pisałem kilka dni wcześniej, a 119 zł/rok (pakiet sportowy + Player z reklamami). W zawartości sportowej reklam nie ma, ponadto poza zawartością Eurosport Extra jest jeszcze Canal+ Sport i Eleven Sport. Naprawdę nie ma na co narzekać.

Swoją drogą tym, którzy lubią oglądać snookera/skoki (wiem, te są w tefałpe, ale nie każdy ma tiwi)/kolarstwo/tenisa itp. polecam usługę. Komentarze w wielu językjach (w przypadku snookera to bywa ciekawe, lubię naszych komentatorów, ale brytyjscy eksperci to byli i obecni mistrzowie świata z O'Sullivanem włącznie), wszelkiego rodzaju studia i analizy zamiast reklam - ogląda się znacznie ciekawiej

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post