Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2023, 02:08   #5384
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No właśnie cały mecz zastanawiałem się, czy to Noppon zaczął dziś grać gorzej, czy to Mark gra tak dobrze

Oczywiście to było po trochu tego i tamtego, ale bardziej sobie zawinił Taj. Nie oglądałem go z Selbym, ale widziałem jak ogrywał O'Sulliwana oraz Williamsa - w obu przypadkach nie było do niego podejścia, z tak grającym zawodnikiem się po prostu przegrywa i tyle. Dziś ile było tamtej gry?

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post