Dyskusja: Nadejszła zima
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.02.2023, 11:28   #15
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
-2, śnieg, jest dokładnie tak zima, jaka powinna być.

Wczoraj załadowałem we dwóch i rozładowałem sam jakieś cztery tony drewna, w wałkach tak po 30-100 kg. Zakwasy to mi się dopiero zaczynają, ale teraz może sobie przychodzić i -20, mogę spokojnie zaczynać wysuszone drewno pierwotnie przeznaczone na przyszłą zimę, bo wczorajszą dostawą jestem w stanie uzupełnić każdą ilość

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post