Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2023, 00:00   #123
misiozol
Moderator

Data rejestracji: 26.10.2008
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez vdsx Podgląd Wiadomości
Poza tym ja nigdzie nie napisałem że piractwo jest legalne, jeśli gdzieś tak napisałem proszę o wskazanie w którym miejscu.

PROSZE BARDZO: POBRALEM GRE Z INTERNETU I CHCE JA WYPALIC NA DVD !!!

Wszystkie gry na wii byly wydane na plytach TYLKO poprzez NINTENDO !!!

I tak podchodze do ciebie delikatnie bo masz dlugo konto, jak by trafilo na innego moda/admina to juz bys dawno dostal bana i skasowane posty, wiec przestan sie ciskac do mnie w PW i miej troche pokory bo to TWOJE POSTY SA AGRESYWNE i ROSZCZENIOWE !!!

A PW typu

Napisany przez vdsx
Miałeś jeszcze zamknąć moje konto. I daruj sobie to moralizowanie bo zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak. Dorosnij

I podobne sa zdecydowanie nie na miejscu !!!