Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.02.2023, 01:52   #5555
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja mówię o cenach bez kaucji. A u mnie w sklepach kaucje nadal 0,5 pln, a czytałem o zecie. Moim zdaniem powinny być wyższe i wymuszony odbiór w sklepach - żeby nie był tylko na podstawie paragonów których po czasie nikt nie ma, no dobra choćby w ramach pustych skrzynek. A może i w innych łatwo dostępnych punktach, ale za cenę jednakową sprzedaż/zakup. Flaszki bezzwrotne całkowicie wycofane.

PS ceny np. żywca - but 3,69 (bez kaucji), puszka 2,75 (tu przy 12 szt)