Dyskusja: Nadejszła zima
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.02.2023, 16:07   #1355
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
5,2 stopnia, trochę chmur, trochę słońca. Naprawdę trzeba nadać jakąś nową nazwę tej porze roku, bo trudno to nazwać pełnoprawną wiosną, no ale proszę, nie róbmy sobie jaj z zimą

Wczoraj narąbałem się lekko whiskey, za to dzisiaj porządnie siekierą. Mam jeszcze jakieś resztki sił, to zaraz idę dalej, ale jak jutro wstanę z łóżka, tego już nie wiem

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post