Dyskusja: Nadejszła zima
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.02.2023, 20:43   #1368
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Trochę dzisiaj przesadziłem...

-1676486083824.jpg

Rozpaliłem koło 10 i delikatnie dokładałem drobnicą (kora, drobne drzazgi, które odłupały się podczas rąbania), temperatura w domu zadowalające 21. Ściany się nagrzały, a mnie po południu ścięło lekko więc do pieca poszło trochę zwykłego drewna. Wstałem po dwóch godzinach i temperatura jak wyżej To rekord od kiedy tu mieszkam (zimowy oczywiście), poprzedni pobity o ponad półtora stopnia

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post