Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2023, 18:37   #113
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
Xl to już w ogóle egzotyka ,w życiu kupiłem trzy.
Na dwoch zapisałem kopie filmu , nie działaja . Trzecia gdzieś się kurzy. Nigdy więcej
Większość odtwarzaczy UHD oficjalnie posiada wsparcie tylko dla BD-ROM XL i to wina niestety sprzętu i ich producentów że są problemy z odczytem nośników BD-R XL TL 100GB - niektóre sprzęty potrafią je odczytać ale zazwyczaj tylko dwie warstwy czyli materiał do około 66GB ...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline