Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2023, 23:21   #3241
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ciesz się, że nie pójdę za Twoją radą, bo jakby takich early adopterów jak Ty było więcej, to producenci jeszcze bardziej by przycisnęli i ta karta kosztowałaby w podstawie 2,5 k euro, jak nie trójkę

Tobie gratuluję, że sprzęt złożony i śmiga, a sam robię sobie małą predykcję - kusiło mnie żeby wymienić sprzęt na wspomnianą 3060 12GB, ale doszedłem do wniosku, że ta karta za pół roku od dziś może kosztować w okolicach 1200-1300 zł. No zobaczymy, czy mnie mój nochal nie zwiedzie

BTW, patrząc po wydajności, jest spora szansa, że za te pół roku będzie na rynku jeszcze jedna warta uwagi karta - Intel Arc A750 (ew. 770 z 16 GB RAM). Karty mają potencjał, jak na swoją wydajność są bardzo tanie, a jedyny problem leży obecnie w niedopracowanych sterownikach. Jeśli to się poprawi, a cena zostanie utrzymana (albo jeszcze lekko spadnie), to będzie to świetna alternatywa dla Nvidii i AMD.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online