Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.04.2003, 23:49   #1
Sniper
Member of Blokers.net

Data rejestracji: 24.04.2002
Sniper niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Co sie dzieje ze Sniper-em

Niektórzy z was (i hope ) zapewne zastanawia sie gdzie wywyiało moja skromna osobe z forum - moje posty kiedys czeste teraz pojawiaja sie zdawkowo i zazwyczaj krótkie - nie odpowiadam na gg....... z góry i na przyszłość przepraszam .... spowodowane jest to cyklem pracy nie żadko po 15h na dobe i własnie siedze po takim "normalnym" dniu pracy i czuje ze 1 piwko któe własnie pije daje mi w czuba.) Pewno zapytacie sie co robie - a necik ludziom dajemy kto chce i gdzie chce tzn u nas w miescie i nie wykluczamy wyjscie dalej generalnie mamy taki zap.... ze obiady jemy po 18 a z domu wychodzi sie zwykle o 8 9 ..... ale miło sie pracuje w firmie kta zajmuje sie rzeczami które sie doskonale zna.... ehhh super -- dzis do naszej serwerowni przyszedł koles generalnie wygloada ona wpisana w L i od drzwi nie widac zadnych kompów serwerów, cisco switch wapó nic zero tylko góre peszli narzedzi zwoje kabli i p[osrodku tego bałaganu siedze ja miedzy nogami mam skrzynke metalowa (na switcha ) wierce a ten mówi - "niewiem czy dobrze trafiłem - szukam firmy dostarczajacej internet" ja mu na to ze" moze na to nie wyglada lae dobrze trafił " ) dopiero po przejsciu tech 4 kroków zobaczył mrugajace stertu sprzetu rogal mu sie usmiechnał ... hie hie a szef dał nam jutro wolne - hip hip dla niego ale 2 zas roboty w ciól sie szykuje - ale dobrze mnie to odpowiada tylko w domu mnie powoli nie poznaja bo rano wychodze a w nocy jestem tak zeczony ze padam na wyrko. wiec generalnie po poczatkowym mynie w firmie mysle ze pojawie sie w trybie normalnym na forum ....... miłych świat i weeeeeekendu..... Sniper team of Blokers.net & ........
Sniper jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online