Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2023, 00:52   #5922
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A żebyś wiedział, że dzisiaj wieczorem byłem na spotkaniu gdzie nikt nie pił, a potem jeszcze na z Hedżhogusem, który co prawda proponował browarka, ale koniec końców nie odpsyknęliśmy

Miałem wieczorem pobiegać, ale że lekko padało, to postanowiłem przełożyć to na rano. Tylko boję się, że wyjdzie jak zwykle i wstanę o 9 i będzie już za późno, bo jutro rozkuwam wannę i wymieniam syfon

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post