bas u nas tak jest ze kazdy z nas ajmuje sie tym co jest aktualnie potrzebne, teraz ciagniemy kabelki, peszelki, jak trza to konfiguruje wap-ki, ustawiamy kompy instalujemy systemy ..... pozatym jeszcze jestem webmasterem oraz skarbnikiem ehhhhhhhhh ale 3 dni temu to było mistrzostwo swiata od 8 do 23.30 w robocie na 7 kawach jazda była....
co do piwa smakowało super szkoda ze lodu jeszcze w lodówie nie mam ale zgodnie z przypuszczeniami połozyłem sie potem do usia i zacząłem ogladac film i ..... obudziłem sie rano ... wierza gra komp pracuje (nie włczyłem shut down) ekstra....

) ale musimy byc wytrwali zeby na rynku sie utrzymac ci co sie dopieli gały im powychodziły, predkosc i profesjonalizm (nieskromnie powiem) - najlepszy był gosc przyszedł z zamówieniem poszlismy do jego bloku po 20 min kabel u niego w mieszkaniu juz był 2 qmpli ciagło mu po mieszkaniu a ja z drugim po piwnicy (z 9 pietra szybami komunikacyjnymi kabelek w dół do switcha) ogóleni po 30min siedze przy kompie zarabima RJ-tke gość sie pyta kiedy bedzie net w tej chwili właczam wtyczke i mówie "JUZ" odpalamy kompa i gosc o mało nie zdebiał necik chula jak złoto - niepowiem ze tak jest zawsze ale fama poszła i co chwila ktos przychodzi jeden to nawet sam kupił kierunkowa + wap-ka bo nie chce byc w sieci tylko miec net (jak zobaczyłem jego laptopa to o mało nie zdębiałem P42GHz,512MBRAM,GF4 - wyskokosc tak niecałe dwa pudełka po płytach srebrny cudo ,a mówia ze ludzie kasy nie maja.....)