Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2023, 15:27   #6488
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To ja na szczęście podczas paczania widzę 22,6. Jak popaczam uważnie, to widzę że od piątku może padać - choć u nas od dłuższego czasu jest tak, że strefa opadów przechodzi jednolicie przez całą Polskę, a jak się do nas zbliża to często się rozdziela i do mnie nic nie dochodzi. Można się głęboko pokłonić tym, którzy wykopali kanał Wieprz-Krzna, zmeliorowali bagna Polesia (co m.in. doprowadziło do wysuszania teoretycznie chronionych tysięcy hektarów torfowisk Poleskiego Parku Narodowego), co jeszcze kumuluje się z faktem, że w mojej okolicy piaszczyste gleby i tak tworzą lokalne uwarunkowania niesprzyjające nachodzeniu dużych wilgotnych mas powietrza (nazwy miejscowości "Suszno" czy "Suchawa" nie wzięły się znikąd).

Reasumując - drewno schnie (dobrze), ogródek schnie (niedobrze), Jarson nie schnie bo pije

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post