Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.06.2023, 14:51   #11
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Właśnie u mnie była burza i dowaliło... tak na moje oko z 50 l/m2 w ciągu pół godziny. Leciały żaby i wylazły krokodyle.
A komary? U mnie kilkadziesiąt jaskółek od świtu do nocy pracuje, skutecznie. Problemów nie odczuwam. Pełna ekologia.
W skuteczność chemii lokalnie na małym obszarze nie bardzo wierzę. Nie wiem co tam jest w tych cudownych saszetkach, ale może jakieś odstraszacze zapachowe coś czasowo dają.

A propos - znowu pada
Wyciągnę z lodówki i będę przyglądał się zjawisku.