Cytat:
Napisany przez - Deckard -
Ale parkowanie tym to jakaś porażka ,spójrz w lusterka ... jedyne co zobaczysz to nadmuchane tylne nadkola...
|
Nie wiem, jak u Twoich znajomych, ale w tym egzemplarzu są kamery z każdej strony + widok 360 stopni, to mocno pomaga.
Cytat:
Napisany przez - Deckard -
Widać ,że samochód odparowany ale mało praktyczny. p.s za rok kończy się leasing gdybyś był zainteresowany 
|
Nie moja półka cenowa niestety
Cytat:
Napisany przez misiozol
Fascynujace dla mnie jest jak polacy lataja z tymi wynalazkami do mierzenia lakieru ot takie to polskie 
|
Mierzenie wyszło przypadkiem, kumpel pojechał do mechanika odebrać megankę i zgadało się jakoś o lakierze.
Pewnie oryginalnie było standardowe około 100 mikronów, a wyszła jakaś skaza, zarysowanie, cokolwiek i samochód poszedł po całości na kolejną dawkę lakieru. Choć ja śmieję się, że całkiem go przemalowali, bo salon nie bardzo kwapił się do sprzedaży jako że po podpisaniu umowy ceny poszły mocno w górę (to było 15 m-cy temu) i między innymi w pewnym momencie oznajmił, że zamówionego koloru niebieskiego nie ma i nie będzie - albo kolega bierze czerwony albo nie dostanie nic