Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.07.2023, 19:53   #6300
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
Ale parkowanie tym to jakaś porażka ,spójrz w lusterka ... jedyne co zobaczysz to nadmuchane tylne nadkola...
Nie wiem, jak u Twoich znajomych, ale w tym egzemplarzu są kamery z każdej strony + widok 360 stopni, to mocno pomaga.

Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
Widać ,że samochód odparowany ale mało praktyczny. p.s za rok kończy się leasing gdybyś był zainteresowany
Nie moja półka cenowa niestety

Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
Fascynujace dla mnie jest jak polacy lataja z tymi wynalazkami do mierzenia lakieru ot takie to polskie

Mierzenie wyszło przypadkiem, kumpel pojechał do mechanika odebrać megankę i zgadało się jakoś o lakierze.

Pewnie oryginalnie było standardowe około 100 mikronów, a wyszła jakaś skaza, zarysowanie, cokolwiek i samochód poszedł po całości na kolejną dawkę lakieru. Choć ja śmieję się, że całkiem go przemalowali, bo salon nie bardzo kwapił się do sprzedaży jako że po podpisaniu umowy ceny poszły mocno w górę (to było 15 m-cy temu) i między innymi w pewnym momencie oznajmił, że zamówionego koloru niebieskiego nie ma i nie będzie - albo kolega bierze czerwony albo nie dostanie nic

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post