Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.07.2023, 22:34   #7
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wybrałem się dzisiaj na długie wybieganie, zacząłem chwilę po 11, a że biegło mi się świetnie, to udałem się po takich fajnych wioseczkach naprawdę daleko.

Po dwóch godzinach niebo z częściowo zachmurzonego zmieniło się na całkowicie czyste i warunki stały się znacznie mniej przyjazne. Ostatnie 6 km biegłem w tempie ok. 6:45 na kilometr pomimo tętna powyżej 155. Sporo zawiniło to, że nie wziąłem ze sobą wody - planowałem dłuższy wypad, ale już nie aż taki skwar.

Najciekawsze jest, ile tej wody traci się w takich warunkach. Obecnie ważę ok. 89,5 kg i mniej więcej tyle miałem jak wybiegałem. Po zakończeniu treningu wypiłem jeszcze pół litra wody i dopiero wróciłem do domu i się z ciekawości zważyłem. Waga pokazała... równe 85 kg

Od tamtej pory 2x , i 2x 0,0 - a wskazanie wagi łaskawie wzrosło do 86 kg

-1690143705931.jpg

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post