Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.08.2023, 22:28   #7015
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U mnie ani śladu deszczu, ale na szczęście było trochę chmur, to obniżyło temperaturę o jakieś 2-3 stopnie.

Najgorsze, że prognozy zaczynają się konsolidować i wespół w zespół mówią, że w sobotę też będzie upał, a ja połówkę biegnę Na wyniku mi nie zależy, więc w ruch idzie plecaczek i litrowy softflask, zawsze to ze 2 min wolniej, ale przyjemniej. Że to chmielaki, to ja już wiem, czym bym go najchętniej napełnił, ale w upale mogłoby się to skończyć średnio, będzie tylko woda

A teraz żywczyk

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post