Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.08.2023, 23:46   #7025
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No jak wpisuję w internety frazę "pogoda w Krasnymstawie sobota" to dostaję odpowiedź: "nie chcesz wiedzieć"

Na razie widzę, że organizatorzy podnieśli liczbę punktów z wodą do siedmiu, zaplanowali też więcej kurtyn wodnych. Zacząłem się wręcz zastanawiać, czy nie biec na lekko, skoro i tak na trasie będzie support, ale to za bardzo rozprasza i chyba biegnę z plecaczkiem, a punkty z wodą wejdą jak mi się mój własny litr skończy.

Dzisiaj zrobiłem ostatni trening przed zawodami co prawda o 18, ale jeszcze przy 30 stopniach, jakoś dało radę, w sobotę o 9 może być koło 25-27, jakoś będziemy się męczyć

przed spaniem

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post