Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.08.2023, 23:30   #7087
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez siwymariusz Podgląd Wiadomości
No i byłem , jeden " właściciel całej kamienicy " ale jakieś nie takie te budy.
Do reszty dzwoniłem to się jakoś wymigują, gadają że oddzwonią i dupa blada.
Chyba krakusy mają dużo dudków i im nie zależy.I tak minął dzień , a pkp przepełniona że biletu przez apke nie dało się kupić.
Pamiętam, że jak sam studiowałem, to mimo tego że był wyż demograficzny, stancję dało się znaleźć. W ostatnich latach sytuacja zmieniała się jak w kalejdoskopie (najpierw pandemia i nauka zdalna, potem powrót do szkół i dodatkowo przyjazd dużej liczby imigrantów z UA), ale akurat teraz strzelałbym, że powinno być trochę łatwiej

Inna sprawa że od moich studiów zmieniło się kilka innych rzeczy - część moich znajomych z wyżu zostało w dużych miastach po studiach i kupiło/nadal wynajmuje mieszkania tam. Zamożność niektórych rodziców też się zmieniła i dziś widuje się studentów z wynajętymi (lub również kupionymi) całymi mieszkaniami na wyłączność, co kiedyś było bardzo rzadkie.

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
No tak, piątek to nikogo.

Jestem, oglądaliśmy mecz Selby'ego z Haotianem

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post