Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.09.2023, 12:44   #7198
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mnie wczoraj lekko zdziwiło kiedy przypadkiem w rozmowie wyszło, że ceny w Cinema City w Warszawie i Lublinie są różne (sądziłem podobnie, że są ogólne). Teraz szybko sprawdziłem, bilet w Lbn na przykładowy film 26,90, na ten sam w Arkadii 33,90. W sklepach się chyba z czymś podobnym nie spotkałem (kwestia choćby gazetek właśnie), oczywiście jeśli nie liczyć placówek przy lotniskach.

Piwa za 1,69 to ja od co najmniej dwóch lat nie widziałem Akurat sieć Dino jest bardzo nierównomiernie rozłożona po Polsce, u mnie do najbliższej placówki jest 40 km, ale warto sobie zapamiętać jak będę przejeżdżał...

Już ożyłem, teraz kaszanka na śniadanie i

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post