Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.09.2023, 22:40   #7293
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U mnie dziś luzik, rozebrałem trochę komina, potem murowałem trochę komina, a potem pojechałem do pracy. Z rzeczy niefajnych, kominy z reguły kończą się dość wysoko i kiedy się je trochę rozbiera i trochę muruje, to najczęściej właśnie od góry, trzeba się nałazić i nie ma się potem siły na trening. Z drugiej strony łażenie po schodach i drabinie to też trening, więc może nie jest tak źle

Tak czy siak jedno drugiemu nie wadzi, więc jak to powiedział Grzeniu, po całym

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post