Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.10.2023, 14:53   #7570
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez siwymariusz Podgląd Wiadomości
Wszystko prawda , ale jakoś nie lubie jeździć jak wieje , sama temperatura mi nie przeszkadza , no w deszczu też nie
No to ma być przyjemność a nie obowiązek Co innego gdybyś trenował do zawodów albo miał zarządzony ruch od lekarza ze względów medycznych; jako hobby liczy się dobra zabawa. I oczywiście nie podejrzewam Cię o brak świadomości tego, o czym napisałem. To jest po prostu moje spostrzeżenie, że wielu młodych ludzi nie ma takich doświadczeń, bo np. nie musiało nigdy chodzić/jeździć rowerem do szkoły i kiedy tylko jest chłodniej czy mokrzej są pakowani do auta i odwożeni. W związku z czym oni siłą rzeczy znają jedynie warunki "szklarniowe".

BTW, myślałem że znakiem dzisiejszych czasów jest to, że dzieci są odwożone do szkoły przez rodziców, żona mnie ostatnio uświadomiła, że teraz modne jest wysyłanie ich taksówkami

No to obiad i

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post