Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.11.2023, 20:10   #1063
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Oczywiście masz rację, sorki, moja wina - źle narysowałem schemat. Plan jest taki, że krótki obieg, tak samo jak wszystkie obiegi wymuszone, mają działać zupełnie nie naruszając ciągłości obiegu grawitacyjnego:

Zbliza sie chlodny okres - ogrzewanie-co_sch_new_v2.png

Tego już nie zaznaczałem na schemacie, ale na obiegach wymuszonych mogą i mają być zawory odcinające, natomiast na samym obiegu grawitacyjnym nie ma być absolutnie nic poza tym jednym zaworem zwrotnym, czy jak się tam on nie nazywa, który jest tam teraz. Dzięki za zwrócenie uwagi

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post