Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.11.2023, 18:02   #7
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości

Cena przy zakupie cake 50 szt wychodzi na 1,98 zł za sztukę.

Kupiłem i testuje ale nie wygląda to zbyt dobrze.
MID:UMEDISC DL1 sugeruje że to jedna cholera co Platinum/MediaRange.
Dziwne bo w komentarzach na amazonie (nie polskim) wyczytałem że to RICOHJPN D01.

Kiedyś był w nich taki MID : RICOHJPN D01 ale fake -podrabiany przez UmeDisc - najwyraźniej Ritek/Conexx i Falcon Media właściciele / współwłaściciele tego kodu MID "poprosiły" Amazon żeby nie sprzedawał podrobionych płyt i nie psuł im opinii .

Ten kod : MID : RICOHJPN D01 fake podrobiony przez UmeDisc China był przez długi czas również w Polsce w nośnikach Titanium ,Exstreme , Esperanza , Platinum , Hawk itp itd ale już również i te firmy zaprzestały najpewniej po prośbie Ritek/Conexx i Falcon Media dystrybuować OEM-y z tym podrobionym fake MID.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post