Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.09.2001, 21:51   #4
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Mickey (11-09-2001 15:01):
Jak nie jest zabezpieczona to daj WinOnCD na CopyCD i po sprawie, co do CloneCD to wersja 3.0.8.2 współpracuje z nagrywarką Yamahy (mam 4416S) tyle że nigdy nie kopiowałem płyt multisesyjnych poprzez CloneCD. Moja propozycja to WonOnCD CDRWINa zostaw lepiej w spokoju bo może narobić tylko bałaganu }>
Płyta jest chyba niezabezpieczona. To płytka zespołu Wave World z Holandii, grającego muzykę elektroniczną (nie techno), raczej klasyczną. Wydała ją chyba jakaś mała wytwórnia. Nie jest to składanka. Ja mam już kopie CDR (wiec ktoś to skopiował ] . Płyta jest w zasadzie płytą Audio z niewielkim dodatkiem w postaci teledysku w formacie mov. Clone CD skopiował ją na HDD (z CD-ROMu Teac CD-540) ale przy próbie nagrania na Yamahę, zaprotestował. Był włączony tryb SAO-RAW plus SUB i prędkość x4. CDRWIn powiedział,ze nie kopiuje płyt multisesyjnych zaś WinOnCD zrobił obraz płyty na HDD (opcja Copy CD, wybrano robienie Image) ale przy próbie wypalenia Image (zaznaczone DiscAtOnce/SessionAtOnce) najspokojniej w świecie pokazał Buffer Underrun , czego z zasady nie pokazuje. A była nawet zaznaczona opcja keszowania najpierw tego nagrania (innymi słowy zrobiłby jeszcze jeden obraz na HDD). No cóż popróbuję jeszcze raz WinOnCD. Może coś tam opuściłem.../ Hutt Jabba

P.S. Dzięki za zainteresowanie !
Jabba the Hutt jest offline