Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.12.2023, 16:20   #7961
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Uparłem się, że nie zjem, dopóki nie pozbędę się patchcorda lecącego przez pół domu. Połączyłem wszystko i oczywiście na początku nie działało, a poszedłem fałszywym tropem niepodpisanych przewodów na strychu (najpierw wybrałem z pamięci dobre, a potem zacząłem kombinować). Dopiero przemierzenie pozwoliło mi odkryć, który z którym i zacząłem szukać dalej. Okazało się, że w jednym z gniazdek podczas montażu w puszce otworzyła mi się niechcący blokada na żyły i trzy się wysunęły

Na pohybel głupim gniazdkom RJ-45!

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post