Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.12.2023, 00:22   #8018
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@Grzeniu
No wyniki White ma jakie ma, to prawda. Ale z drugiej strony mieć w dwunastu kolejnych latach trzy ćwierćfinały, dwa półfinały i sześć finałów (w tym 5 pod rząd) MŚ - to jest coś, o czym ludzie pamiętają

i właśnie miałem oglądać Higginsa z Waldenem, ale zobaczyłem że Selby z Seltem ganiają się od godziny w deciderze, a co najmniej od kiedy przełączyłem (minimum 10 minut) na rzułtej kóli

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post