Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.12.2023, 02:43   #8021
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja wtedy też w ten sposób oglądałem Potem na studiach nie miałem już tiwi i dostępu do tego sportu, aż nagle YouTube zlikwidował limit 10 minut na materiał i odkryłem kanał, gdzie pojawiały się całe mecze - nie na żywo oczywiście, ale można sobie było z jedno-dwudniowym opóźnieniem oglądać najważniejsze spotkania. Pojawienie się Eurosport Playera było wisienką na torcie

Dziś żałuję trochę, że tak późno zacząłem grać, w Lublinie jest jeden z lepszych klubów w Polsce, miałem do niego dwa przystanki...

Okazało się, że Selby z Seltem grali decidera 76 minut, w tym na żółtej ganiali się (cofnąłem sobie i policzyłem) ok. 21 minut Teraz Higgins z Waldenem próbują pobić ich wynik

Ostatnia

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post