Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2023, 14:04   #2
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rolin Podgląd Wiadomości
Witam. Mam taki problem nie wiem jak go rozwiązać. Nagrywam płytę UHD 4K (wcześniej zgrana zdjęte zabezpieczania). Płytę można odtwarzać ale w odtwarzaczach PANASONIC DP-UB820 (kilka szt. zawsze to samo) przerywa dźwięk, na innych odtwarzaczach działa prawidłowo SONY, LG. Płyta Philips BD-R DL 50GB x6 Printable; Mediarange Blu-ray BD-R 50GB nadruk. Czy jest to problem nośnika, odtwarzacza nie czyta nagrywanych tylko tłoczone, czy może nagrywarki LG Blu-Ray BH16NS55 a może jeszcze czegoś innego?
Moim zdaniem zbyt wolny odczyt / transfer danych z odtwarzacza-przyczyn moze być bardzo dużo.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post