Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2024, 22:53   #8401
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Iga gra w nocy i szyja albo źrenice bolą od patrzenia. Wole szachy z 22 kulkami. I piwo lepiej wchodzi
A biała to co?

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Hallloooo!

A ku ku

Rozłożyło mnie trochę, to znaczy wygląda to tak - masa osób dookoła chorowała lub choruje, mnie lekko bolą gardło i głowa i czuję delikatne osłabienie. Na szczęście przed weekendem, więc o ile się nie pogorszy to wygrzeję się i do poniedziałku może będzie ok. Jak nie będzie, to w pracy już zostali ostrzeżeni, że rzadko bo rzadko, ale i mi się zdarza popsuć.

A że tragedii nie ma, a meczyk jest, to (ino ciepłe, nie z lodówki)

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online