Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2024, 10:27   #8423
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wczoraj miałem przygotowane minimalistycznie 2 na półfinał O'Sullivan - Ding, ale ledwo pierwsze kończyłem jak było po meczu

Obecnie rozpaliłem w piecu ultraekologicznym drewnem (tak, ogrzewając dom świetnie wysuszonym drewnem jestem bardziej ekologiczny od palących węglem, jestem również bardziej ekologiczny od palących gazem, a również - czego powinni douczyć się zarówno ekolodzy jak i urzędnicy - od posiadaczy pomp ciepła, przynajmniej przy obecnym miksie energetycznym), zatem mam ciepełko, mam też za którą się zabieram

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post