Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2024, 14:28   #8431
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przy 71 na godzinę? To jak u mnie na wiosce*

Tak się obawiałem, Ronnie jak zwykle z formą zupełnie bez związku z poprzednim dniem. Cóż, w każdej chwili może odpalić, byleby nie za późno bo dzisiaj Trump mu nie odpuści.

*U mnie do niedawna była ciekawa sytuacja, mimo że jesteśmy osiedlem miasta i w dodatku mamy najbliżej do GPZ-tu (najbliższe domy 100 metrów), to jako - lata temu - najnowsze osiedle byliśmy podłączeniu do GPZ położonego jakieś 15 km dalej i zasilającego kilka wiosek. Przez to nie mieliśmy prądu praktycznie przy byle burzy czy większym wietrze i tak aż do ubiegłego roku, kiedy wreszcie rozbudowali ten bliższy GPZ (i tak coś musieli, bo powstające jeszcze nowsze osiedle do tego zmusza).

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online