Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.01.2024, 11:41   #8464
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Piję lekko już wychłodzoną , zrobiłem dzieciom śniadanie, sam zjadłem, puściłem bajkę a sam zabrałem się za książkę i zapomniałem że stoi zaparzona.

Niby coś tam zawsze sobie poczytuję, ale już dawno nie miałem tak, żeby na dłuższą chwilę wsiąknąć w lekturę, dzisiejsza pogoda jakoś pomogła. Mówcie co chcecie, i ja muszę się bardziej odkleić od smartfona Dziś pierdzielę urządzenia elektroniczne, odmeldowuję się i idę czytać

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post