Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.02.2024, 22:26   #8710
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Od tego mam dziś mecz. Obecnie jestem na redukcji i redundancji, jak skończę kawę to sobie zieloną herbatę zaparzę Jeśli ktoś akurat chwilowo, albo permanentnie, nie jest, to przeciwwskazań nie widzę

Dodam tylko że zapuściłem Dinga z Higginsem, Szkot dalej jakiś taki lekko nieswój, nie gra źle, ale powinien lepiej i mamy 2:1 dla Chińczyka...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post