Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.02.2024, 18:25   #8781
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U mnie dziś 3x , więcej niż zwykle i więcej niż potrzebuję, ale gdzie nie zaszedłem to proponowali

Co do kawy w gościach - któryś z w miarę poczytnych pisarzy, nie pamiętam czy nie King, pisze dobrze ale popełnia duży błąd narracyjny - gdzie nie wchodzi jego bohater, to zaczyna dialog od wymiany zdań typu: "kawy?" "kawy!" - a główny bohater w tej książce którą ja czytałem jest policjantem i ciągle gdzieś zachodzi Gdyby chcieć wiernie odegrać dzień z życia tego policjanta, aktora musieliby koło południa wynieść na noszach z teatru

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post