Dyskusja: Opony zimowe
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.03.2024, 19:05   #807
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Hej

Ja też już na letnich, mocno się zastanawiałem nad nowymi bo obecne 2019r.
Ale po zmierzeniu letnie 6mm , zimówki podobnie ... wszystko Nokian.

Dobrze mi się na nich jeździ , ale w dotyku już czuć w twardości gumy. Raczej ostatni rok.

Na krawędziach pojawiły się ,jak to wulkanizator nazwał 'wybroczyny i mikropęknięcia' ,chciałem kupić nowe ale pocieszył mnie ,że Michelliny mają takie ślady zużycia po 2-3 latach....

Mnie jeszcze ciekawi aspekt ubezpieczalni. Jeśli producent opony daje 5 lat , to pewnie w razie 'w' , rzeczoznawca będzie psioczył na stare opony mimo stanu faktycznego.
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post