Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.03.2024, 20:48   #4
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pobiegane 32 km. Wpakowałem się w okoliczne lasy, więc tempo było przeciętne, ale właśnie tak miało być - bardziej krajobrazowo niż wyścigowo. I tak odrobinę przesadzałem z tętnem, ale to już taka moja przypadłość.

Widoki jeszcze średnie, typowe przedwiośnie, ale zapach w tym roku fantastyczny - dużo wilgoci na polach i łąkach daje to co my lubimy i kojarzymy jako zapach wiosny (a o czym zawsze mówię ludziom, że to po prostu zapach gnijącej materii organicznej bo temperatury są takie, że bakterie wreszcie mogą ją rozkładać )

Czas na i nowego Wonkę...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post