Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.05.2003, 14:47   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
czero napisa***322;(a)
No masz racje mam karte zintegrowana

czyli myslisz ze to wina tego?? Nba 2003 mi nie chodzi,ok ,ale czemu wormsy wczesniej chodzily?
no wlasnie z tymi zintegrowanymi kartami sa jednak pewne problemy. Ja np za chiny nie moge zagrac normalnie w GTA3 i mam duze podejzenia, ze przyczyna jest wlasnie karta muzyczna wbudowana w plyte. Zreszta jakis czas temu ktos jeszcze na to narzekal.

Tak wiec ja juz postanowilem i w ciagu kilku dni kupuje sobie nowa karte, mimo, ze ta na plycie w zupelnosc by mi wystarczyla, bo nie jest to ten kodel AC97, tylko Sound Blaster 128. Jednak oprocz wspomnianych problemow z GTA, mam jeszcze problem z trzeszczeniem dzwieku w niektorych filmach i videoklipach (sprawdzane na roznych glosnikach i roznych ustawieniach - nie da sie zlikwidowac), oraz nie moge praktycznie grac na sluchawkach, gdyz nawet przy maksymalnych ustawieniach bardzo slabo slychac (rowniez sprawdzane przy roznych ustawieniach).

W sumie to moglbym spokojnie karte reklamowac, ale nie chce mi sie calego komputera wiezc do serwisu (nie mowiac juz o jego tam zostawieniu), a i tak planowalem kiedys karte kupic, wiec mysle, ze nadszedl czas. Kupie sobie Live! Player 5.1 za okolo 130 - 140zl i mysle, ze bede zadowolony. Co prawda szukalem innych kart (Sound Blastery wcale nie sa takie dobre), ale w koncu sie poddalem, bo nie bylo to proste, wiec zostaje jeszcze przy SB. O Audigy raczej nie mysle, bo watpie, zebym na zwyklych glosniczkach zauwazyl jakas roznice.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post